Det er vigtigt at være smidig i sind som i krop – Privat undervisning hjælper dig til at blive begge dele.

Jeg har trænet siden jeg var 15 år og har undervist i ind og udland. Jeg er certificeret niveau 9 af Dan Docherty, som er Director of Practical Tai Chi Chuan international i håndform. Sabel – sværd – spyd – Qi Gong og Chinetics.

Jeg tilbyder undervisning til alle aldre – og på alle niveauer.  Mange har behov for træning pga.  fysiske sygdomme – og ønsker  mere smidighed, styrke og koncentration.

Privat undervisning er ideel, fordi den kan tilpasses dine individuelle behov både tids-lokations- og krops-mæssigt. Undervisningen foregår hovedsagligt i Ravnstrup og i Ringkøbing

Mit liv, mine behandlinger og  min undervisning.  Alt er i sin essens  den spirituelle vej/ lyset og kærlighedens vej.

Undervisningen tager udgangs punkt i dig og dit behov. Fysisk, mentalt og spirituelt. Du kan få fulgt op på din undervisning når det passer dig. Jeg er fleksibel og tilbyder undervisning i weekender og aftener efter ønske og behov.

Bestil tid

Priser

 • Jeg tager 500 kroner per undervisningstime (45 min.)

  Spar 500 kroner. Bestil 10 gange til 4500 kroner. Betaling foregår når vi begynder forløbet.

 • Ved 2 personer er prisen 900 kroner per undervisningstime

  Spar 900 kroner. Bestil 10 gange til 8100 kroner.

 • Ved privat hold er prisen 1800 kroner per undervisningstime

  Spar 1800 kroner. Bestil 10 gange til 17200 kroner.

 • Undervisning, der hvor du er!

  Undervisningen foregår hovedsagligt i Ravnstrup og i Ringkøbing – og ved Fjord og Hav. Jeg er tit på Sjælland og andre steder i ind og udland – du er velkommen til at kontakte mig med ønske om undervisning  andre steder end de ovennævnte – hvis jeg er der hvor du er, er prisen den samme som ovenover, ellers er der tillæg for at jeg kommer ud til dig. f.eks behandling i Ravnstrup 500 kroner, hvis jeg kommer ud til dig i Viborg er prisen 900 kroner.

Tai Chi er flydende, rolige, smukke bevægelser, der gør at krop og sind smelter sammen i perfekt harmoni og derved afstresser krop og sjæl.

Øvelserne kan med fordel bruges af enhver, der ønsker større overblik, glæde, energi, overskud og koncentration.

Tai Chi aktiverer din livsenergi og kroppens evne til at helbrede sig selv, hjælper med til at opløse blokeringer, giver indre styrke, ro, smidighed og fremmer livsglæden. Det er bevist at Tai Chi har en gavnlig virkning på gigt, smerter i ryggen, immunsystemet, energiflowet i kroppen og diabetes.

Mentalt får man ekstra energi, overskud og dermed mere glæde i livet, et middel til at være i nuet. Du får en hel række af værktøj til at fremme et fuldt og lykkeligt liv. Denne form kan med fordel bruges til selvudvikling og selvhealing,

Undervisningen er hovedsaglig Tai Chi, men indeholder også Qi Gong – Chinetics – åndedrætsøvelser; elementer fra – yoga – meditation – sanseøvelser og dybde afspænding.

Tai Chi Shen Tao  er udviklet ud fra en dybere holistisk forståelse, med fokus på de 3 nøgle elementer: Livsenergi (chi), Livs væsker (jing) og den spirituelle energi (shen). Shen Tao – betyder den spirituelle vej.

Undervisningen er for alle niveauer og for alle aldre, f.eks. kan Tai Chi med fordel bruges af skoleelever til at få mere indre ro og fokus, handicappede, ældre til at opnå et bedre og længere liv og til forretningsfolk til at få et middel til at blive i nuet og til at blive stress kvit. Da træningen giver mere fokus, ro og balance får man også en større dybde i de sportsgrene man i forvejen dyrker.

Tai Chi er for alle aldre, og kan med fordel bruges af sports- udøvere f.eks. golfspillere.

Bestil tid

Privat undervisning er ideel fordi den kan tilpasses dine individuelle behov både tids-, lokations-, og krops-mæssigt.

Kontakt mig, så tager vi en snak og finder ud af nøjagtig hvilken træning der vil passe dig. Fysisk, mentalt og spirituelt.