På denne side kan du læse lidt om mig, om hvordan jeg ser verden og derved få en større forståelse for hvem jeg er og ud fra hvilket verdensbillede jeg arbejder og behandler

Jeg følger Lyset og Kærlighedens vej som giver et liv i lykke uanset de ydre omstændigheder – en måde at mærke livet helt og dybt.

Kærlighed er min religion og min politiske holdning –  jeg følger altid mit hjerte, det er kærlighed der danner grundlag for mit liv, mine behandlinger, mit sted i Ravnstrup, mit arbejde med udlejning af butikker og lejligheder i Tordrup Ejendomme, butikken og klinikken i Ringkøbing.

Når vi føler kærlighed og fred indeni – når vi hæver vores bevidstheds niveau – vores frekvens – derved kan vi skabe den jord og det liv vi alle dybest inde ønsker – at være lykkelige – at være elsket –  at have nok mad at spise – at indånde ren luft – og have rent vand at drikke.

– Vi skaber det vi tænker på –  når man føler sig et med sin essens – sit sjælspotentiale –  når man føler at man altid er elsket og forbundet til alt levende, – så får livet en anden dimension – man ser sommerfuglene – tegnene der hele tiden er i naturen – fuglene får en ny mening – man møder folk med bevidsthed – man er  i nuet. – Alt falder naturligt på plads – man siger ja til livet og det der er. Det er det jeg skriver om i Små Magiske Fortællinger og i bogen www.ButikHeidi.dk,  som også indeholder en dvd med uddrag fra tv udsendelser om mit liv, den handler om hvordan jeg har levet og rejst  med mine 3 dejlige børn, Gaia, Solbjørn og Ulv. Om at være selvstændig erhvervsdrivende – helbreder og samtidig at blive ved med at udvikle det jeg nu underviser i og behandler ud fra – om at leve et dybt spirituelt liv,– om mine healende malerier – mine meditationer og min træning. Bogen handler  om kærligheden til vores smukke planet, naturen, til træerne – planterne – alt levende. Den handler om at kombinere alle delene til et smukt og dejligt liv.

Mange har sagt jeg har min egen planet –  på min planet er alt godt – vi lever i harmoni med hinanden  – der er rum og plads til alle – til dyr – planter og træer – på min planet elsker vi havet, skovene, frisk luft , dyrene, fuglene og fiskene, alt levende, –vi  holder af at kigge på sommerfugle og være i nuet – på min planet  er det vigtigt at være gode ved hinanden, at værne om moder jord, at leve et sundt lykkeligt liv – på min planet griner vi meget – der er sund mad og smukke smoothies – der er friskpresset juice – musik -kreativitet –  dans og det er sjovt at lære.

I skrivende stund er jeg 54 år og jeg haft min forretning i 31 år. Jeg elsker mit liv og det jeg laver, elsker at helbrede, inspirere og hjælpe andre til at vælge kærligheden og friheden i deres liv. Jeg er dybt taknemmelig for al den kærlighed der er i mit liv, mine fantastiske  børn og svigerbørn, mit dejlige barnebarn Summer og alle de dejlige venner, kunder, lejere, medarbejdere,klienter, elever,  ekstra børn og børnebørn som jeg har overalt –  Taknemmelig for at jeg er i et smukt, inderligt og dybt kærlighedsforhold til min elskede John som jeg elsker og respekterer så højt, taknemmelig for at han deler visionen om vores smukke planet Gaia – om hvordan man kan få spiritualitet, kreativitet,  økonomi og økologi til at gå op i en højere enhed så det gavner alt og alle på denne dejlige planet. Jeg er dybt taknemmelig for at Lyset og Kærlighedens kraft har ført os sammen, og for alt det smukke og dejlige vi oplever sammen på vore rejser i livet  og alle de dejlige mennesker, dyr og træer  vi møder på vores vej.

Tak til Lyset og Kærlighedens kraft for altid at være med mig – for at vise mig vejen, for at inspirere mig  – tusinde tak for alt  det gode der altid sker på min vej.

Kærligst Heidi  –  Ringkøbing d.25.08.20

Butik Heidi tilbyder

Butikken

I butikken finder du alt for alle sanser, butikken er  fuld af varer der fremmer skønhed – glæde – dufte – velvære – kærlighed – og helse. Vi glæder os til at se dig.

Undervisning

Privat undervisning i I Yoga – Tai Chi – Qi Gong – meditation – Chinetics. Vi tilpasser undervisningen til dine individuelle behov både tids-, lokations-, og krops-mæssigt.

Behandlinger

Oplev ro og balance. Få mere livsglæde og overskud, med samtaler, øvelser og behandlinger. Kontakt mig, så tager vi en snak og finder ud af nøjagtig hvilken behandling der passer til dig.