Hjertelig velkommen til Butik Heidi.

Her er alt for alle sanser, butikken er  fuld af varer der fremmer kærlighed – skønhed – glæde – velvære – og helse.

Jeg ønsker med butikken, at danne en oase i verden, inspirere folk til kærlighed, lykke, sundhed, glæde, harmoni og balance.  Et sted hvor man føler sig velkommen, og som varmer hjertet, en afslappet glad og hyggelig butik.

Vi har eget smykkeværksted hvor vi laver vores egne smykker, reparerer, skifter batterier – indgraverer og laver dine eksisterende smykker om, f. eks hvis du har en sten kæde men ønsker at få den frisket op.

I butikken er der gaver til enhver pris, og smag.

Vi sammenfatter også gerne gaver ud fra ønske om pris – og laver individuelle vare sammensætninger ud fra oplysninger om den der skal modtage gaven. – det kan være en kærligheds gave – en gave der skal støtte en i en ny begyndelse – støtte til healing etc.

Du kan nemt få tilsendt varer – og kan f.eks få sendt gaven direkte til den der skal have gaven – sig bare til om gaven skal pakkes ind, og hvad der skal stå på kortet.

Vi skaffer også meget gerne de ting hjem du lige står og ønsker.

Du kan se mange af vores varer på vores Facebook side – og vi sender også gerne foto af varer, hvis du ønsker at se hvad vi har og hvad vi  kan skaffe.

Du kan betale over mobilepay 40365509 eller overføre til konto 7650 2041296.

Butikkens slogan er: Heidi, stedet hvor drømme bliver til virkelighed.

Vi har tøj fra firmatet Om. Om tøjet indeholder ædelsten, er øko certificeret, og der er brugt langt mindre vand i produtionen af tøjet. I denne serie er der sengetøj, herretøj, yoga tøj, dame tøj, hår tørklæder, badekåber og håndklæder, alt lavet ud fra de bedste principper. Du kan evt se noget af det på min Facebook side.

Vita Juwel stave og drikkedunke med krystaller og ædelsten, som er fantastisk smukke, god energy hele vejen igennem, de gør at vandet du drikker bliver helbredende og er opløftende for krop og sjæl, de kan bruges bade til vin og til vand.

Duftlamper til olier, som bruges ved aromaterapi, i klinikke, derhjemme, til afslapning og til at give god duft I rummene.

Vindklokker af høj kvalitet, som er afstemt i lydende.

Helbredende Malerier og plakater.

I butikken finder du også Kunstartikler af høj kvalitet.

Bl.a  Hahnemühle skitse og akvarel blokke – Posca tusser– Moleskin skitseblokke – Touch tusser – Zentagle tusser & Faber Castell tusser.

Akryl maling , guache & pensler.

Derwent og Faber Castell tegne blyanter – zen og wellness malebøger.

Akvarel maling, pensler og papir til akvarel maling –

Af smykker har vi egne smykker, vielses og forlovelses ringe i titan og sølv hvor man kan få sat diamanter i. Sten smykker – Amuletter – Kraft smykker – Pilgrim smykker,  øreringe, ringe, vedhæng, ankel kæder, stjernetegns ure og vedhæng – kæder. Pilgrims smykker fås med sølv, guld, rose gold og hæmatit belægning, de er nikkel frie og dansk design.

Blomdahl smykker er lavet i samråd med hud læger og er for dem der ikke kan tåle noget som helst – smykkerne er lavet i medicinsk titanium og medicinsk plastik – det er også Blomdahl man får i når vi laver hul i ørerne eller i næsen – når vi laver hul i ørerne ved børn laver vi begge på én gang. i Blomdahl kan man få kæder, ringe, armbånd og øreringe.

Vi har et stort udvalg af sten og krystaller, både rå og polerede sten.

Af røgelse har vi mest Japansk røgelse, vi har også engle røgelse og salvie bundter til at rense energien i hjemmet – på jobbet, til at danne stemming, og til at give god duft hvor man end ønsker det.

Olier vi har mest Primavera og Tree of life men skaffer også gerne andre olier. Vi har æteriske olier, duft olier, massage krops og ansigts olier.

Vi har et stort udvalg af englekort og tarot kort, der er noget for enhver retning, feer, enhjørninge, havfruer og delfiner. Kortene er en fantastisk hjælp i daglig dagen, de er meget smukke og enkle at bruge.

Buddhaer –

Willow tree figurer som er gode til enhver anledning, figurer der bringer glæde hos alle aldre og alle stunder.

Vi har og skaffer gerne helsevarer hjem til dig f.eks Weleda cremer og olier, homeopati, blomstermedicin, bio repair, kingfisher og neem tandpasta –  oliven og kapers i olivenolie.

Vi har afslappende Cd´er til dybde afspænding, smukke stunder og til meditation.

Dvd´er der er oplysende og afslappende.

Af te har vi bl.a Chaplon fuldmåne te, Breakfast tea – Jasmine pearls – Matcha te – Cool mint te – Gudindernes barmhjertigheds – Fleur De Paris – Eid Mubarak – Europæisk Chai- Earl Grey  og Vata te. Vi har sort, grøn,  rød  og hvid te. Vi har Matcha piskeris, bambus skeer og Matcha Chokolade.

Til den optimale te og kaffe nydelse har vi Roy Kirkham porcelæn, det er engelsk ben porcelæn, vi har med fugle – sommerfugle og med roser. I den serie er der  bakker, forklæder, te skeer – salt og peber – krus – kopper – store morgenkopper – æggebægre – te afmålings skeer – te kander – mælke kander og sukker skåle – det er super sødt. – Kan også fås med jordbær og bier, andre blomster og motiver. En super god gave til enhver der er romantisk anlagt.

Af skønne sæber har vi Italienske kvalitets sæber fra Nesti Dante, de er lavet i Firenze og duftene er omhyggeligt udvalgt   inspireret af  Toscanas smukke natur. Der er flydende og faste hånd og ansigts sæber, de er håndlavede og fri for parabener og phenoxyethanol. Man kan få smukke gaveæsker med temaer som Romantica – Dei colli fiorentini – Emozioni in Toscana – Il fruetto

Håndsæberne giver skøn duft i rummet og de holder rigtig længe – mange er glade for f.eks  Emozioni in Toscana – Aqua – Portofino – Roma – Citrus – Lavendel – Romantica. Mange lægger dem også blandt tøjet.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at udvælge det rigtige til dig.

Kærligst

Heidi

Kom ned i butikken og besøg os

 • Adresse

  Butik og Klinik
  Algade 7
  6950 Ringkøbing

  CVR-nr: 13 07 12 41

 • Åbningstider

  Mandag:   10.00 – 17.30
  Tirsdag:    10.00 – 17.30
  Onsdag:    10.00 – 17.30
  Torsdag:   10.00 – 17.30
  Fredag:     10.00 – 18.00
  Lørdag:     10.00 – 14.00

  Også åbent efter aftale for grupper og special events