Få mere livsglæde og overskud, med samtaler, øvelser og behandlinger.

Få mere ud af dit liv og oplev ro og balance.

Jeg har behandlet og hjulpet folk så lang tid, jeg kan huske, – startede op som selvstændig i 1989.

Behandlingen er ofte en blanding af undervisning, rådgivning og behandling.

Størstedelen der kommer til mig har ondt i kroppen – fysiske sygdomme af forskellig art.

Folk der ønsker smerte lindring

Mange får også hjælp med at behandle stress, parforholdsproblemer, til at finde en dybere mening med livet –  Hjælp til at få et nyt liv eller måske rettere sagt hjælp til at leve dette liv på et dybere plan – med mere nærvær og dybde, hjælp til at være mere i nuet – mærke deres liv og komme i kontakt med dem selv på et dybere plan, som gør at de kan nyde livet – hinanden – det der er omkring dem – have ro til at opleve livet.

Mit liv, mine behandlinger, min undervisning – alt bygger på Kærlighedens vej, som er baseret på at leve i harmoni med naturen – hinanden – en forståelse af natur elementerne – en kærlighed og respekt til alt levende.

Den første gang du kommer hos mig, udfylder jeg en journal over hvilke smerter du har, hvornår de er opstået, om du har andre smerter, – hvilken medicin du får  tidligere behandling etc. På denne måde får jeg et godt overblik over dig. Jeg tuner samtidigt ind på dig og mærker efter om der kan være andre ting til grund for dit sygdoms forløb. Tit kombinerer jeg med en meridian bane test.

Jeg sammensætninger din behandling ud fra det samlede billede.

Lys og Kærlighed

Heidi

Bestil tid

 • Jeg tager 500 kroner per behandling (45 min.)

  • Bestil 10 gange til 4500 kroner. Betaling foregår når vi begynder forløbet.
  • 2,5 timer  – 1,5  times undervisning og 1 times behandling. 1800,00
  • 4 timer – undervisning – rådgivning – behandling efter eget valg. 2880,00
 • Medlemskab

  • For 900,00 pr år får du ubegrænset te når du kommer i butikken, samt
  • 1 behandling eller privat undervisning af 45 mins varighed, samt
  • – 10% på alle vores varer undervisning og behandlinger
  • Dette er også en fantastisk kærligheds gave du kan give som Gavekort – en dejlig personlig gave til alle du elsker.
 • Behandling, der hvor du er!

  Behandlingen foregår hovedsagligt i Ravnstrup og i Ringkøbing – og ved Fjord og Hav. Jeg er tit på Sjælland og andre steder i ind og udland – du er velkommen til at kontakte mig med ønske om behandling  andre steder end de ovennævnte – hvis jeg er der hvor du er, er prisen den samme som ovenover, ellers er der tillæg for at jeg kommer ud til dig. f.eks behandling i Ravnstrup 500 kroner, hvis jeg kommer ud til dig i Viborg er prisen 900 kroner.

Få hjælp til at finde glæden,  overfloden og kærligheden i og til livet.  Jeg har med succes hjulpet folk med en finde en ny retning i deres liv, med at tiltrække den rigtige partner, det rette job, den ideelle bolig. Jeg kan hjælpe dig med at få dine drømme manifesteret –  hjælpe dig til at finde glæde, håb og kærlighed – og med at få vendt nederlag til succes, så svære beslutninger bliver til store muligheder.

Jeg går ind og inspirerer dig til at kreerer det liv som du ønsker, jeg giver de redskaber der gør dig i stand til at manifestere de drømme og ønsker du har, det kunne vare med hensyn til kærlighed, sundhed eller velstand det gøre dig i stand tiltrække det du vil have ud af livet.

Samtale terapi over telefon eller skype

Samtaler er også mulige over telefonen, man ringer eller mailer og bestiller en tid, som hvis man kommer i klinikken – eneste forskel er at man forud betaler for den tid man ønsker. Du kan betale over mobilepay  eller overføre til konto 7650 2041296.

Denne form for terapi er ideel for travle og private mennesker der  ønsker råd og vejledning der hjemme i stedet for at skulle ud en bestemt dag.

Hvem opsøger mig?

Det er alle typer mennesker der opsøger mig for at få min hjælp. Langt de fleste er  mennesker der har fysiske smerter af den ene eller anden art, mange med ondt i ryg og nakke, hovedpine, led og muskel smerter.

Mange kommer for at blive inspireret og vejledt, det kan f.eks være forretningsmanden der ønsker hjælp til at se tingene fra en anden vinkel for bedre at kunne vælge hvad der er godt for dem i en given situation, f.eks hjælp til at vælge mellem job tilbud. Det kan være hjælp under krise, skilsmisse, eller tab af en elsket. I tider med turbulens og forandring, giver jeg støtte og vejledning. Nogle ønsker hjælp til at tilrettelægge spirituelle rejser. Jeg hjælper andre behandlere og coache, der  har brug for hjælp og inspiration –  Børn og unge, der har brug for hjælp med at finde deres vej i livet – f.eks. ved tvivl om valg af uddannelse – jeg lærer dem også teknikker til bedre at kunne koncentrere sig. Hjælper med at se mulighederne i livet –

Mine behandlinger kan indeholde laserakupunktur – dybdevarme – akupressur – klokker – synge skåle – dufte – massage – healing – krystaller – aura soma – blomstermedicin – homeopati – magneter.

Hvilken type behandling kan du få?

 • Dyb afslappende helbredende massage for at lindre stress
 • Massage – hele kroppen – afslappende for krop og sjæl.
 • Massage af hoved – ansigt – nakke – skuldre eller ryg og skuldre.
 • Akupressur og massage – Dyb vævsmassage for at lindre smerter.
 • Laser Akupunktur til smertelindring og betændelse.
 • Dyb varmebehandling kombineret med laser – akupressur og massage.
 • Healing – aura rensning – lyd – helbredende spray – krystaller – balancering af det fysiske og auriske legeme.
 • Rådgivning, hjælp og vejledning.
 • Privat undervisning i Yoga – Tai Chi – Meditation -Visualisering – Dybdeafspænding

Hvis det er mere en livsændring du står og mangler, så udfylder jeg journal over din nuværende situation / hvad er det du ønsker  – og så tilrettelægger jeg den behandling der passer til lige nøjagtig dig. Jeg anbefaler en behandling med forudgående meridian test. Det er en unik metode til forbedre yderlig behandling ved at finde de nøjagtige median baner for at finde den behandlings metode der skal til for at give det bedste resultat.

Herunder kan du læse lidt om de forskellige teknikker og behandlingsformer jeg tilbyder:

Healing

Healing, hvor man går ind og påvirker energibanerne i kroppen med krystaller, lyd og healing. Healing er lys/kærlighed som kanaliseres igennem healeren og over til klienten. Healing er god til enhver form for tilstand og kan støtte op om alle de andre behandlinger vi tilbyder. Healing kan hjælpe til at fjerne din stress og hjælpe til at komme ind i dig selv, så du er mere i nuet. Jeg tilbyder også healingsmassage, der er en meget nænsom og blid form for massage, der hjælper til at regenerere både krop og sjæl.

Dybdevarme-terapi

Som noget nyt til lindring af sports skader, smerter, ømme led og forstrukne muskler tilbyder vi nu dybde varme terapi. Generelt er dybdevarme-terapi godt for: Lindring af sports skader samt muskel og led-skader. Smertebehandling. Museskader efter mange timer ved computeren. Træthed og ømhed i ryggen mv. Denne behandlingsform skaber et elektrisk felt der skaber en midlertidig opvarmning af vævet i et koncentreret område. Dybdevarmen forøger blod gennemstrømningen, der gør at de stoffer der skal transporteres væk under healings processen forsvinder hurtigere, samtidig med at de stoffer der bruges til at genopbygge skadeligt væv også strømmer til i større mængder.

En ny effektiv behandlings form til behandling af skader og smerter er en kombination af dybdevarme  laserlys og akupressur massage. Dette giver umiddelbart bedre resultater ved smertelindring.

Laserterapi

Vi har haft god erfaring med brug af laser terapi i flere år i forbindelse med led – muskel og gigt smerter,  har brugt laserlys til mange forskellige behandlinger, lige fra ondt i ryggen til hælspore problem, derfor er det også nærliggende at nu tage laser behandling ind for hårtab og hudlidelser.

Laserterapi accelererer den naturlige healingsproces og reducerer derved healingstiden – typisk fra uger til dage – processen forkortes med helt op til 80%. Når der er hævelse smerter og irritation i et område, er det et udtryk for at vævet – altså cellerne – er i ubalance. Laserlyset giver ny energi til cellerne og får derved dem til at fungere normalt.

Energien fra laseren giver øget blodcirkulation – og cellemembranernes gennemtrængelighed øges, disse ting er med til at dæmpe irritationen og hævelsen i det smertefulde område.

En af de mange gode ting ved laserbehandling er at det er en smertefri behandling.

Laser behandlingen kan med fordel bruges til; Generelle hudproblemer, hårtab, acne, eksem. Laser er god til healing af hudproblemer og kan med fordel bruges til sårhealing og til behandling af rynker.

Jeg tilbyder også laserakupunktur, der fungerer ligesom akupunktur med nåle, denne form for behandling er god for folk der eventuelt er bange for nåle. Laserakupunktur kan bruges til at lindre smerter i led og muskler – laseren kan også bruges til at formindske betændelse og – hjælper til at heale brud og sår hurtigere.

Akupressur bruger jeg f.eks.  i forbindelse med smerter i ryg og nakke – ofte er det en del af behandlingen der bliver sat sammen med f.eks. laserterapi og massage. Med akupressur kan man komme dybere ind i muskulaturen og derved fremme healingen.

Jeg ser frem til at hjælpe dig.

Lys og Kærlighed

Heidi