Mange kommer på et tidspunkt til at føle, at de mangler “noget”.

Måske oven i købet på trods af, at vægten viser idealvægt, partneren er succesfuld og inspirerende, børnene godt på vej – man har lært at lægge make-up’en helt rigtigt, man har de rigtige venner og den rigtige bil – og alligevel, når man er alene og der er fred for sms’er, facebook og e-mails, så er der det dér udefinerbare – som om der er noget der mangler, måske også når man er sammen med andre.

Det er det Shen Tao  – Lyset og Kærlighedens vej går ind og hjælper på. Giver et liv i lykke uanset de ydre omstændigheder – en måde at mærke livet helt og dybt.

I mit eget liv har jeg haft rig mulighed for at finde midler til  dette – og til at lære mig selv rigtig godt at kende.

Gennem daglig træning og meditation, – ved at lære og rejse over hele Verden , ved at stå ved den jeg er – ved at blive på vejen – at være tro imod min essens. – At stå ved de ting jeg tror på , det være sig i forhold til mad – min træning – mine meditationer, mine behandlinger og min måde at agere på overfor og i Verden.

Hvor vidunderligt at finde noget, der aldrig går i stykker, forlader en, sårer – noget der virkelig holder…

Jeg er mor til 3 dejlige børn, Gaia, Solbjørn og Ulv,  & mormor til Summer.  + reservemor og far og mormor til rigtig mange ud over det.

Jeg har i 3 årtier – hjulpet –inspireret,  helbredt og vejledt. Gennem mit eget liv og virke med børnene og som selvstændig erhvervs drivende i Ringkøbing og senere mange andre steder også.

Jeg tror på Lyset og Kærlighedens kraft, på at vi har alle muligheder for at få et fantastisk liv her på planeten og jeg er dybt taknemmelig for at have fået lov til at hjælpe så mange med netop dette.

I skrivende stund er jeg 52 år og har haft min forretning i 29 år. Jeg elsker mit liv og det jeg laver, elsker at inspirere og hjælpe andre til at vælge kærligheden og friheden i deres liv.

Jeg vil meget gerne også hjælpe dig.

Lys og Kærlighed

Heidi

Butik Heidi tilbyder

Butikken

I butikken finder du alt for alle sanser, butikken er  fuld af varer der fremmer skønhed – glæde – dufte – velvære – kærlighed – og helse. Vi glæder os til at se dig.

Undervisning

Privat undervisning i I Yoga – Tai Chi – Qi Gong – meditation – Chinetics. Vi tilpasser undervisningen til dine individuelle behov både tids-, lokations-, og krops-mæssigt.

Behandlinger

Oplev ro og balance. Få mere livsglæde og overskud, med samtaler, øvelser og behandlinger. Kontakt mig, så tager vi en snak og finder ud af nøjagtig hvilken behandling der passer til dig.