Hjertelig velkommen til vores butik. Her er alt for alle sanser, butikken er  fuld af varer der fremmer skønhed – glæde – dufte – velvære – kærlighed – og helse.

Jeg ønsker med butikken, at danne en oase i Verden, at inspirere folk til Kærlighed – lykke – sundhed – glæde, harmoni og balance. Et sted hvor man føler sig velkommen og som varmer hjertet.

I butikken finder du Bla. Sten og Krystaller – Røgelse – især japansk røgelse har vi meget af bla Morning star og Elemense – Olier bla Primavera og tree of life– Afslappende Cder  – DVDer – Englekort – Buddhaer –klokker og  Statuer.

Vi har et stort udvalg af Chaplon Teer –  man kan  også sidde og nyde teen og slappe af i butikken.

Vi har eget design i smykker, Vi graverer, skifter batterier og reparerer smykker. Af andre smykker har vi bla  Pilgrim og Blomdahl. Helsevarer bla. Vera Cuda – Nardos – Weleda – og af kunstartikler bla Hahnemühle papir, Posca, akryl og akvarelfarver Moleskinblokke og pensler. Af figurer har vi  Willowtree og Disney.

Butikkens motto er: Heidi, stedet hvor drømme bliver til virkelighed.

Vi har alt for alle sanser, butikken er  fuld af varer der fremmer skønhed – glæde – dufte – velvære – kærlighed – og helse.

Vi skaffer også meget gerne de ting hjem du lige står og ønsker.

Vi har egen guld og sølv smedje – vi repareret gerne smykker – indgraverer og laver dine eksisterende smykker om, f. eks hvis du har en sten kæde men ønsker at få den frisket op.

I butikken er der gaver for en hver pris, og smag.

Vi sammenfatter også gerne gaver ud fra ønske om pris – og laver individuelle vare sammensætninger ud fra oplysninger om den der skal modtage gaven. – det kan være en kærligheds gave – en gave der skal støtte en i en ny begyndelse – støtte til healing etc. Du kan nemt få tilsendt varer – og kan f.eks få sendt direkte til den der skal have gaven – sig bare til om gaven skal pakkes ind.

Du kan betale over mobilepay 40365509 eller overføre til konto 7650 2041296.

Kom ned i butikken og besøg os

 • Adresse

  Butik og Klinik
  Algade 7
  6950 Ringkøbing

  CVR-nr: 13 07 12 41

 • Åbningstider

  Mandag:   10.00 – 17.30
  Tirsdag:    10.00 – 17.30
  Onsdag:    10.00 – 17.30
  Torsdag:   10.00 – 17.30
  Fredag:     10.00 – 18.00
  Lørdag:     10.00 – 14.00

  Også åbent efter aftale for grupper og special events